* Despre noi / About us

Ca echipa, ne-am implicat pe piata de craft si papetarie din Romania inca din anul 1991. Putem spune că am fost deschizători de drumuri spre lumea fascinantă a craftului. Drumul n-a fost uşor. Am încercat, şi speram ca am reusit, să arătăm că în zilele noastre, creativitatea este la fel de valoroasă în educaţie ca şi ştiinţa de carte şi ar trebui să le acordăm aceeaşi importanţă.

Am făcut posibilă apariţia pe piata romanească a unei game variate de produse ale unor renumite companii din industria craftului: Meyercordt GmbH, Ellison, Sizzix, Fiskars, Hygloss, Ludwig Baehr, Paper Cellar, C.Kreul, UK Industrial Tapes, Dufex, Marpa Jansen iar mai nou Couture Creations, Papirny Brno... şi lista continua.

In gamele de produse oferite de partenerii nostri veti regasi materialele suport pentru craft, pentru a putea da frau liber imaginatiei stiind ca… “Singura limitare a creativitatii este propria imaginatie”. Cu ajutorul acestor produse se pot crea proiecte in scop artistic, educational sau comercial.

CraftCreativ.com este o platforma de prezentare si se adreseaza importatorilor si distribuitorilor fiind un instrument de lucru pentru promovarea produselor partenerilor nostri din Europa si S.U.A regasiti pe prima pagina a website-ului nostru. O parte dintre produsele acestora le puteti vizualiza accesand categoriile de produse de pe pagina noastra - am structurat produsele pe brand-uri şi categorii, pentru a putea fi găsite cu uşurinţă - iar pentru oferta completa de produse a partenerilor nostri puteti intra pe site-urile lor oficiale prin link-urile din dreptul fiecaruia.

Pentru inceput, acestia sunt doar o parte dintre partenerii nostri urmand sa actualizam portofoliul prin noi contracte.

In cazul in care v-ati hotarat sa deveniti importator direct al produselor partenerilor nostri, va stam la dispozitie pentru orice intrebare si va rugam sa ne contactati  la tel: 0722-362510 sau 0720-093340 sau pe adresa de email: creativ.inromania@gmail.com

In speranţa că vom reuşi să vă avem alături, vă mulţumim şi aşteptăm cu interes sugestiile dumneavoastră.

Cu drag,

Echipa Craft Creativ

@ 2017 NARJIS srl
Protectia consumatorului - A.N.P.C.